Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czekasz na przyjaciół i wakacyjne garden party? Przyda Ci się jakiś zupełnie nowy przepis. Co dziś dla Ciebie ma Pani Pikantna? Ketchupową marynatę z piekła rodem. Możesz ją wykorzystać do wielu rodzajów mięs, ale uważaj – jest naprawdę ostra! … Przecież nie wszystko musi być zawsze słodkie i delikatne, prawda?
150 | Mililitrów |
Wino czerwone wytrawne
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Sztuki |
Papryczka ostra chili
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Szczypta |
Suszony rozmaryn
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |