0

Składniki

6 Sztuk
oscypek mały
6 Plastrów
boczek wędzony
6 Szklanek
Żurawina łowicz
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy z oscypków wędzonych owiń cienkim plastrem boczku wędzonego. Następnie jego końce zepnij drewnianą wykałaczką.
  2. Oscypki ułóż na gorącym grillu i grilluj przez około 10 minut z dwóch stron, tak aby boczek był chrupiący.
  3. Grillowane oscypki ułóż na talerzach udekorowanych łyżeczką żurawiny do mięsa i serów Łowicz. Smacznego!

Opis

Bajecznie proste danie, którym zaskoczysz nawet najbardziej wybrednych gości! Idealna i ekskluzywna przystawka będąca urozmaiceniem każdego grilla.

Podobne przepisy

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Churrosy Kakaowe

Średni Do 3 godz
Churrosy Kakaowe

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Domowe krakersy kminkowe

Łatwy Do 40 min
Domowe krakersy kminkowe

Grillowana cukinia z fetą, oliwkami i oliwą

Łatwy Do 15 min
Grillowana cukinia z fetą, oliwkami i oliwą

Grillowane boczniaki

Łatwy Do 15 min
Grillowane boczniaki

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!