Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto które jest pyszne warto go robić na różne okazje i tak dla siebie i rodzinki.
0.5 | Kilograma | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Sztuka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
2 | Łyżki |
soda oczyszczona
|
|
2 | Łyżki |
KAWA ROZPUSZCZALNA
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
20 | Dekagramów |
masło
|
|
30 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
12 | Dekagramów |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |