Example thumb
6

Składniki

500 Mililitrów
Śmietanka 30%
100 Gramów
czekolada mleczna
1.5 Szklanki
ingridient
Płatki Lubella Corn Flakes Klasyczne
0.25 Szklanki
Likier amaretto
1 Sztuka
czekolada
1 Łyżka
krem orzechowo-czekoladowy
2 Łyżki
ŻELATYNA
4 Łyżki
cukier puder
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Czekoladę połam, a następnie rozpuść w wodzie.
  2. Wymieszaj pokruszone płatki, masę czekoladą i krem orzechowy.
  3. Przenieś do tortownicy, a następnie pokryj ubitą śmietaną i startą czekoladą. Wstaw do lodówki na 2-3h.

Opis

Z chrupiącą niespodzianką ;)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!