6

Składniki

500 Mililitrów
Śmietanka 30%
100 Gramów
czekolada mleczna
1.5 Szklanki
ingridient
Płatki Lubella Corn Flakes Klasyczne
0.25 Szklanki
Likier amaretto
1 Sztuka
czekolada
1 Łyżka
krem orzechowo-czekoladowy
2 Łyżki
ŻELATYNA
4 Łyżki
cukier puder
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czekoladę połam, a następnie rozpuść w wodzie.
  2. Wymieszaj pokruszone płatki, masę czekoladą i krem orzechowy.
  3. Przenieś do tortownicy, a następnie pokryj ubitą śmietaną i startą czekoladą. Wstaw do lodówki na 2-3h.

Opis

Z chrupiącą niespodzianką ;)

Podobne przepisy

Ciasteczka z kółkami miodowymi Mlekołaki

Średni Do 1 godz

Ciasto kakaowo bananowe

Średni Do 3 godz

Kakaowa Panna Cotta

Łatwy Do 40 min

Tarta z gruszką

Łatwy Do 2 godz

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz

Chłodnik malinowy

Łatwy Do 40 min

Ciastka Kwiatuszki

Trudny Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!