Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto polecam tym,którzy szczególnie uwielbiają orzechy.Pycha.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło śmietankowe
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Orzechy włoskie zmielone
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Orzechy włoskie zmielone
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
7 | Sztuk |
Jaja całe kurze
|
|
1 | Sztuka |
MASA:
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |