0

Składniki

1 Sztuka
jajko
15 Dekagramów
masło extra
15 Dekagramów
orzechy włoskie
15 Dekagramów
mąka pszenna tortowa
8 Dekagramów
cukier puder
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Masło jajko i cukier puder wymieszać dodać orzechy i mąkę. Ciasto dać na około 1 h do lodówki zimne jest łatwiej formować. Formować rogaliki i upiec. Rogaliki po upieczeniu obtoczyć w cukrze pudrze.

Opis

Smaczne i kruche.

Podobne przepisy

Kakaowa strucla z makiem

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Kakaowa strucla z makiem

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Ciastka Kwiatuszki

Przepis
Trudny Do 1 godz
Ciastka Kwiatuszki

Ciastka szachownica

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciastka szachownica

Ciasto kakaowo bananowe

Przepis
Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Kakaowe serca

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!