1

Składniki

1 Łyżeczka
cynamon
250 Gramów
cukier puder
150 Gramów
Orzechy laskowe mielone
150 Gramów
Orzechy włoskie mielone
3 Sztuki
Białko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Białka ubić na sztywno, do ubitego śniegu powoli dosypywać orzechy, cukier i cynamon.
  2. Wszystko razem wymieszać.
  3. Z masy robić maleńki kulki, wkładać do koszyczków na blaszce i piec w podgrzanym piekarniku 30min w 130c

Opis

Pyszne, wręcz orzechowe niebo w gębie :) jak spróbujesz to musisz jeść i jeść :)

Podobne przepisy

Odwrócone ciasto z jabłkami

Łatwy Do 3 godz
Odwrócone ciasto z jabłkami

Babka cytrynowa

Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz
Beza z malinami i borówkami

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Średni Do 1 godz
Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Chłodnik malinowy

Łatwy Do 40 min
Chłodnik malinowy

Chocolatta z Chili

Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!