Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciastka z mąki ziemniaczanej są dobre nie tylko dla tych, na diecie bezglutenowej. Z dodatkiem orzechów i polewą czekolada są pyszne i bardzo kruche.
1 | Szczypta |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
100 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
100 | Gramów |
ziemniaki ugotowane
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |