Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Orkiszowe bułki dyniowe to puszyste i miękkie w środku bułki, które mają przepiękny kolor, dzięki puree z dyni. Chrupiąca, domowa bułeczka z pastą warzywną Łowicz to znakomity pomysł na rodzinne śniadanie.
4 | Gramy |
suszone drożdże
|
|
0.25 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
160 | Gramów |
puree z dyni
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
230 | Gramów |
Mąka orkiszowa jasna
|
|
100 | Gramów |
Mąka orkiszowa chlebowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Cukier trzcinowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |