Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kawałki kurczaka z orientalną nutą podawane z niesamowicie intensywnym, słodko kwaśnym sosem. To dopiero mistrzowski smak!
2 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
5 | Łyżek |
Sos teriyaki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
4 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
225 | Gramów |
Pędy bambusa
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
Cukier brązowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Świeży imbir
|
|
2 | Łyżki |
Ocet ryżowy
|
|
1 | Łyżka |
Ocet jabłkowy
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
ryż biały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |