Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Grillowane mięso z kurczaka, chrupiący seler naciowy w pysznym sosie śmietanowo-serowym z nutą trawki cytrynowej, kolendry i imbirem na spaghetti z pełnego ziarna to uczta dla miłośników orientalnych klimatów. udekorowane czerwonymi kaliami zrobionymi z pomidorków i sera z powodzeniem mogą być głównym daniem biesiady z przyjaciółmi. myślę, że jest to udana fuzja kuchni włoskiej i orientalnej :-)
150 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
400 | Mililitrów |
Bulion lub woda
|
|
1 | Mililitr |
Pęczek kolendry
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz cytrynowy
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka w proszku do posypania
|
|
400 | Gramów |
Makaron spaghetti Pelne Ziarno
|
|
150 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka |
Mały kurczak z rożna
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
4 | Sztuki |
Gałązki selera naciowego
|
|
1 | Sztuka |
Kawałek imbiru 2 cm
|
|
1 | Sztuka |
Kawałek trawki cytrynowej 2 cm
|
|
2 | Sztuki | ||
5 | Sztuk |
Listki selera do dekoracji
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |