Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jedzenie, które zostaje po Świątecznej kolacji można rozdzielić i dać bliskim do domu lub tym, którzy go potrzebują. Można też je zamrozić albo zrobić z niego inne dobre dania.
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
filet z dorsza
|
|
2 | Sztuki |
Jajka kurze całe
|
|
0.5 | Szklanki |
bułka tarta
|
|
1 | Łyżka |
sól, pieprz
|
|
6 | Łyżek |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
por
|
|
4 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
cytryna
|
|
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |