Omlet pistacjowy z serem camembert i konfiturą

maspexdigital
Omlet pistacjowy z serem camembert i konfiturą

0

0 / 0

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

2 szt. jaja l

1 łyżka błyskawiczne płatki owsiane

4 plast. ser camembert

1 opak. konfitura z czarnych porzeczek łowicz

2 łyżeczka olej kokosowy

Przygotowanie


1

Jajka, płatki i pistacje zmiksuj na gładko.

2

Na patelni rozgrzej olej kokosowy, wlej masę, przykryj i smaż, aż się zetnie i zacznie odchodzić od dnia.

3

Delikatnie obróć omlet na drugą stronę, ułóż na nim plasterki sera camembert i po ok. 3 min. zdejmij omlet z patelni, rozsmaruj na nim konfiturę porzeczkową i zamknij.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły