Omlet pistacjowy z serem camembert i konfiturą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Omlet pistacjowy z serem camembert i konfiturą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976787054.jpeg&w=3840&q=75)
0
0 / 0
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
2 szt. jaja l
1 łyżka błyskawiczne płatki owsiane
4 plaster ser camembert
1 opak. konfitura z czarnych porzeczek łowicz
2 łyżecz. olej kokosowy
Przygotowanie
1
Jajka, płatki i pistacje zmiksuj na gładko.
2
Na patelni rozgrzej olej kokosowy, wlej masę, przykryj i smaż, aż się zetnie i zacznie odchodzić od dnia.
3
Delikatnie obróć omlet na drugą stronę, ułóż na nim plasterki sera camembert i po ok. 3 min. zdejmij omlet z patelni, rozsmaruj na nim konfiturę porzeczkową i zamknij.