Oliwki czarne w szlafroczkach
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Oliwki czarne w szlafroczkach](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974880361.jpeg&w=3840&q=75)
Kolejny wymyślony przepis przeze mnie.
0
0 / 0
Kolejny wymyślony przepis przeze mnie.
10
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
8 szt. oliwki czarne
1 szt. jajko
1 szt. cebula
1 łyżka czosnek
3 łyżka bułka tarta
3 łyżka olej
50 dag. mięso mielone
Przygotowanie
1
Do mięsa mielonego dodajemy jajko,drobniutko posiekaną cebulę. czosnek mielony i wyrabiamy.Doprawiamy do smaku. Każdą oliwkę owijamy w mięso,formujemy kotleciki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.