0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
8 Sztuk
oliwki czarne
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
czosnek
3 Łyżki
bułka tarta
3 Łyżki
olej
50 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodajemy jajko,drobniutko posiekaną cebulę. czosnek mielony i wyrabiamy.Doprawiamy do smaku. Każdą oliwkę owijamy w mięso,formujemy kotleciki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Opis

Kolejny wymyślony przepis przeze mnie.

Podobne przepisy

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Gulasz wołowy

Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Lasagne

Średni Do 1 godz
Lasagne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!