0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
8 Sztuk
oliwki czarne
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
czosnek
3 Łyżki
bułka tarta
3 Łyżki
olej
50 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodajemy jajko,drobniutko posiekaną cebulę. czosnek mielony i wyrabiamy.Doprawiamy do smaku. Każdą oliwkę owijamy w mięso,formujemy kotleciki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Opis

Kolejny wymyślony przepis przeze mnie.

Podobne przepisy

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Pulpety

Przepis
Średni Do 15 min
Pulpety

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!