1

Składniki

150 Mililitrów
jogurt naturalny
200 Mililitrów
oliwki zielone
1 Szczypta
sól
4 Sztuki
ogórek
1 Sztuka
ser feta
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
szczypiorek
2 Sztuki
cebula dymka
0.5 Sztuki
sałata
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fetę ucieramy z jogurtem, drobno posiekaną cebulką, szczypiorkiem, papryką, pokrojonymi w krążki oliwkami (kilka oliwek i paprykę odstawić do dekoracji) Przyprawiamy solą pieprzem. Ogórki myjemy, obieramy, kroimy na równe części ok 5 -7 cm. Wydrążamy środki (ściany zostawić na grubość ok 0,5cm. Napełniamy ogórki masą serową, dekorujemy oliwkami i papryką. Smacznego !!!!!

Opis

Pyszna, wiosenna przekąska (polecam do grilla:)

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 15 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Makaronowo-jogurtowa buzia z owocami

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!