1

Składniki

150 Mililitrów
jogurt naturalny
200 Mililitrów
oliwki zielone
1 Szczypta
sól
4 Sztuki
ogórek
1 Sztuka
ser feta
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
szczypiorek
2 Sztuki
cebula dymka
0.5 Sztuki
sałata
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fetę ucieramy z jogurtem, drobno posiekaną cebulką, szczypiorkiem, papryką, pokrojonymi w krążki oliwkami (kilka oliwek i paprykę odstawić do dekoracji) Przyprawiamy solą pieprzem. Ogórki myjemy, obieramy, kroimy na równe części ok 5 -7 cm. Wydrążamy środki (ściany zostawić na grubość ok 0,5cm. Napełniamy ogórki masą serową, dekorujemy oliwkami i papryką. Smacznego !!!!!

Opis

Pyszna, wiosenna przekąska (polecam do grilla:)

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaronowo-jogurtowa buzia z owocami

Łatwy Do 40 min
Makaronowo-jogurtowa buzia z owocami

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!