Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znana i lubiana, klasyczna polska zupa - ogórkowa z nutą koperku. Przepis ten to idealny wybór dla tradycjonalistów, którzy posiadają specjalne miejsce w sercu dla polskiej kuchni. Do przygotowania zupy potrzebne będą następujące składniki: skrzydełka z kurczaka, ogórek kiszony, marchew, pietruszka, woda, śmietana 18%, koperek, ziele angielskie oraz liść laurowy.
20 | Dekagramów |
Makaron Lubella Jajeczna Krajanka
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
Skrzydełka z kurczaka
|
|
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
3 | Litry |
woda
|
|
50 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Pęczka |
koperek
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |