Example thumb
0

Składniki

4 Kilogramy
ogórek
2 Łyżeczki
gorczyca
1 Litr
woda
1 Szklanka
ocet
1.5 Szklanki
cukier
8 Sztuk
ziele angielskie
3 Sztuki
liść laurowy
3 Sztuki
czosnek
10 Sztuk
koper ogrodowy
3 Łyżki
sól
5 Łyżek
musztarda
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Zagotować zalewę z zielem angielskim, liściem laurowym, gorczycą.
  2. do przestudzonej zalewy dać musztardę.
  3. Zalać ogórki z ząbkiem czosnku i koprem. Pasteryzować około 6 minut.

Opis

są pyszne, można je jeść zaraz po zrobieniu, jak i przez całą zimę

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!