0

Składniki

125 Mililitrów
ocet
4 Kilogramy
ogórek
1.5 Litra
woda
3 Szklanki
cukier
5 Sztuk
cebula biała
1 Łyżka
musztarda
1 Łyżka
Kurkuma
1 Łyżka
gorczyca
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki i cebule kroimy w talarki .Składniki zalewy gotujemy.
  2. Gotową zalewą zalewamy ogórki, zakręcamy słoiki i pasteryzujemy około 5 minut.

Opis

Smaczny dodatek do obiadu .Sezon ogórkowy pozostał do zimy.

Podobne przepisy

Kutia

Średni Ponad 3 godz
Kutia

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pierniczki

Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!