Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na ogórki z naczynia kamiennego! Polecam każdemu!
2 | Kilogramy |
Ogórki gruntowe drobne
|
|
3 | Litry |
Woda źródlana
|
|
1 | Sztuka |
Główka czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Pęczek kopru
|
|
1 | Sztuka |
Korzeń chrzanu
|
|
3 | Łyżki |
Sól kamienna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |