0

Składniki

3 Kilogramy
ogórek
5 Litrów
woda
5 Sztuk
koper ogrodowy
4 Sztuki
czosnek
1 Łyżka
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do słoików wsadzamy po gałązce kopru ,dwa ząbki czosnku ,jedną łyżkę soli i dokładnie umyte ogórki .
  2. Zalewamy przegotowana wodą ,zakręcamy .
  3. Odwracamy dnem do góry.Porcja na słoik 0.9 litra.

Opis

Przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie .Ważne ,że sprawdzony .

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Kutia

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Kutia

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!