Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo ostra zupa pomidorowa - tylko dla fanów i fanek chili.
150 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
500 | Gramów |
Kości wieprzowe
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
100 | Gramów |
por
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
chili
|
|
3 | Litry |
woda
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa maggi
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |