Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Odwrócone ciasto z jabłkami to wyśmienity pomysł na deserowy przysmak dla całej rodziny. Aromatyczne kakao, roztopione masło, świeże jabłka oraz cynamon zapewniają niepowtarzalny smak tego deserowego wypieku.
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
225 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
160 | Mililitrów |
mleko
|
|
4 | Sztuki |
jabłka
|
|
70 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
60 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |