Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli tradycyjne babeczki nie wywołują już u Ciebie zachwytu, być może to znak, by wypróbować przepis na ich odwróconą wersję? Proponujemy przepis na odwrócone babeczki z jabłkiem i cukrem pudrem! Na dno foremek wyłóż pokrojone na plastry jabłka i zalej je niewielką ilością syropu. Przygotuj ciasto i wykładaj je na warstwy jabłek w syropie. Piecz około pół godziny.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
115 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |