Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne ciasto na jagodowy sezon.
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżeczki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Łyżki |
mleko UHT 3,2%
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
15 | Dekagramów |
cukier
|
|
7 | Dekagramów |
Masło roślinne
|
|
25 | Dekagramów |
Czarne jagody
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |