Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dwa rodzaje naleśników z bitą śmietaną.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
10 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Mililitrów |
mleko
|
|
120 | Mililitrów |
woda mineralna gazowana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
100 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
3 | Łyżeczki |
Olej roślinny
|
|
250 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
kiwi
|
|
1 | Garść |
Prażone migdały
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |