Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chrupiące naleśniki ze słonym farszem pieczarkowym to smaczna propozycja na obiad lub kolację. Są pyszne i sycące.
Ciasto: |
|||
100 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
100 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Farsz: |
|||
300 | Gramów |
por
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
Panierka: |
|||
2 | Sztuki |
jajko
|
|
50 | Gramów |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |