Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na znakomite, zapiekane naleśniki jest wart Twojej uwagi i kulinarnego wysiłku. Spróbuj warzywnych naleśników, które z sosem spaghetti Łowicz nabierają wyjątkowego smaku. Zapiekany ser? Z nim danie smakuje fantastycznie!
40 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Jajka
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Żółta papryka
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
100 | Gramów |
pieczarki brunatne
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Litra | ||
![]() |
|||
1 | Gałązka |
Świeży tymianek
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |