Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis jest prosty. Bardzo smaczny i nie drogi. Naleśniki te można jeść na obiad i kolacje! Pikantne są najlepsze, polecam.
1 | Szczypta |
Chilli
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
1 | Szczypta |
Vegeta
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
Nalesniki
|
|
3 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
Plastry schabu
|
|
3 | Sztuki |
Plasterki boczku wędzonego
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
0.75 | Sztuki |
kukurydza konserwowa
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
10 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |