Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowym źródłem witaminy C z polskich owoców jest nektar Tymbark czarna porzeczka. Jego głęboki smak idealnie współgra ze puszystymi, słodkimi naleśnikami z kremem i owocami.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
125 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Sztuka |
śmietana kremówka 38%
|
|
250 | Gramów |
Jeżyny
|
|
100 | Gramów |
maliny
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
1 | Gałązka |
Świeża mięta
|
|
Dodatki |
|||
1 | Opakowanie | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |