Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Naleśniki z twistem? Jabłka, sos karmelowy, płatki migdałów i…chili! Wypróbuj prosty, a zarazem zaskakujący przepis na niecodzienne naleśniki z jabłkami.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
200 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Nadzienie: |
|||
5 | Sztuk |
jabłka
|
|
2 | Łyżki |
woda
|
|
2 | Łyżki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa do piernika
|
|
1 | Szczypta |
Płatki chili
|
|
3 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
3 | Pęczki |
sos karmelowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |