Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis jest trochę pracochłonny ale bardzo smaczny. Podaję go z sosem czosnkowym, który możecie znaleść na mojej stronie. Można go podawać również z sosem koperkowym:)
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
250 | Gramów |
Twaróg tłusty
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |