1

Składniki

1 Szczypta
sól
50 Gramów
Słonina
1.5 Szklanki
mąka pszenna
1 Szklanka
mleko
0.5 Szklanki
woda
2 Sztuki
jajka
3 Łyżki
Groszku
10 Dekagramów
boczek wędzony
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. CIASTO:
  2. Składniki wymieszać i odstawić na godzinę.
  3. NALEśNIKI:
  4. Ciasto wymieszać, podzielić na dwie części. Do jednej części dodać groszek, do drugiej pokrojony w kostkę i przesmażony boczek.
  5. Naleśniki smażyć na wysmarowanej słoniną patelni.

Opis

Moja rodzina uwielbia to danie. POLECAM

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!