Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne ciasto naleśnikowe z troszkę innym,mniej tradycyjnym nadzieniem.Ale również bardzo,bardzo smaczne.
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka w proszku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kurkuma
|
|
0.25 | Litra |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
olej słonecznikowy
|
|
2 | Sztuki |
Jajka kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
musztarda
|
|
7 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
40 | Dekagramów |
Mrożonka chińska
|
|
40 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |