Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prosta, szybka w przygotowaniu i zapychająca przekąska przygotowana ze składników, które zazwyczaj zawsze są w domu. Dla kibica i dla niespodziewanych gości!
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Opakowanie |
serek topiony z ziołami
|
|
160 | Gramów |
Kiełbasa krakowska sucha
|
|
1 | Łyżeczka |
olej
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |