0

Składniki

3 Szczypty
pieprz
6 Sztuk
ogórek kiszony
0.5 Sztuki
cebula
1 Sztuka
ząbek czosnku
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki kwaszone pokroić w kostkę lub półplasterki.
  2. Cebulę obrać z łupinek i posiekać w drobniutką kosteczkę.
  3. Czosnek obrać i posiekać bardzo drobno.
  4. Ogórki przełożyć do salaterki.
  5. Cebulę wymieszać z czosnkiem i pieprzem, posypać nimi ogórki. Wierzch posypać posiekaną drobniutko natka pietruszki.

Opis

Szybki w przygotowaniu dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!