0

Składniki

3 Szczypty
pieprz
6 Sztuk
ogórek kiszony
0.5 Sztuki
cebula
1 Sztuka
ząbek czosnku
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki kwaszone pokroić w kostkę lub półplasterki.
  2. Cebulę obrać z łupinek i posiekać w drobniutką kosteczkę.
  3. Czosnek obrać i posiekać bardzo drobno.
  4. Ogórki przełożyć do salaterki.
  5. Cebulę wymieszać z czosnkiem i pieprzem, posypać nimi ogórki. Wierzch posypać posiekaną drobniutko natka pietruszki.

Opis

Szybki w przygotowaniu dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!