0

Składniki

3 Szczypty
pieprz
6 Sztuk
ogórek kiszony
0.5 Sztuki
cebula
1 Sztuka
ząbek czosnku
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki kwaszone pokroić w kostkę lub półplasterki.
  2. Cebulę obrać z łupinek i posiekać w drobniutką kosteczkę.
  3. Czosnek obrać i posiekać bardzo drobno.
  4. Ogórki przełożyć do salaterki.
  5. Cebulę wymieszać z czosnkiem i pieprzem, posypać nimi ogórki. Wierzch posypać posiekaną drobniutko natka pietruszki.

Opis

Szybki w przygotowaniu dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!