Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczny keks, wilgotny z dodatkiem rumu i skórki cytrynowej i mnóstwa bakalii. Jak zostaną Wam resztki świątecznych ciast to można je potem pokruszyć, dodać trochę serka mascarpone i roztopioną czekoladę. Uformować kulki i obtoczyć w wiórkach kokosowych lub pokruszonych orzechach - powstaną pyszne trufle.
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Sztuki |
skórka z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
4 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
rum
|
|
150 | Gramów |
rodzynki
|
|
50 | Gramów |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |