0

Składniki

0.5 Szklanki
ingridient
Lubella Mlekołaki Choco Kulki
1 Opakowanie
225 Gramów
śmietankowy serek
0.5 Łyżki
ekstrakt waniliowy
1 Łyżeczka
miód
0.5 Szklanki
Orzechy pecan
1 Sztuka
Bagietka
4 Sztuki
jajka
1 Szklanka
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubijamy ser z wanilią i miodem. Dodajemy posiekane płatki i orzechy, mieszamy i odstawiamy na bok.
  2. Kroimy bagietkę na kromki grubości ok. 4 cm. Nacinamy każdą kromkę wzdłuż, aby powstała kieszonka. Napełniamy kieszonki 1-2 łyżkami mieszanki serowo płatkowej.
  3. Mieszamy jajka z mlekiem w malej misce.
  4. Maczamy w nich kawałki bagietki i smażymy z obu stron na patelni na średnim ogniu.
  5. Podajemy z łyżką dżemu na wierzchu.

Podobne przepisy

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Batoniki z Mlekołaków

Łatwy Do 3 godz
Batoniki z Mlekołaków

Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Dziecięce Sushi z płatkami Lubella Mlekołaki

Łatwy Do 40 min
Dziecięce Sushi z płatkami Lubella Mlekołaki

Muffinki z czekoladowymi kulkami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z czekoladowymi kulkami

Muffinki z Mlekołakami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Tartaletki śniadaniowe z musem jabłkowo-dyniowym

Średni Do 1 godz
Tartaletki śniadaniowe z musem jabłkowo-dyniowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!