Nadziewane pieczarki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Nadziewane pieczarki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975294461.jpeg&w=3840&q=75)
wspaniały sposób na inne danie niz kotlet :)
0
0 / 0
wspaniały sposób na inne danie niz kotlet :)
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
3 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
1 szt. nać pietruszki
2 szt. cebula biała
1 szt. serek topiony
2 szt. jajko
1 szt. bułka tarta
0.50 kg pieczarki
Przygotowanie
1
pieczarki myjemy odrywamy nóżki nóżki i cebule kroimy i smażymy na patelni solimy i pieprzymy następnie dodajemy natki pietruszki i miksujemy w blenderze do pieczarek wkładamy troszkę serka topionego i nasz farsz
2
tak przygotowane pieczarki obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy z obu stron