Nadziewane pieczarki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Nadziewane pieczarki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975822437.jpeg&w=3840&q=75)
Dobre na przekąskę, połączenie boczku, sera i pieczarek
0
0 / 0
Dobre na przekąskę, połączenie boczku, sera i pieczarek
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
40 dag. pieczarki
15 dag. ser żółty
20 dag. wędzony boczek
Przygotowanie
1
kapelusze pieczarek obrać. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć, aby był chrupiący. Wyjąć z tłuszczu, ostudzić i wymieszać z tartym na małych oczkach serem. Napełnić powstałą masą kapelusze grzybów, włożyć do żaroodpornego naczynia i piec w piekarniku 15-20 minut. Podawać gorące.