Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

2 Szczypty
sól
4 Szczypty
czosnek
2 Łyżeczki
musztarda
20 Gramów
ser żółty
2 Sztuki
Kiełbasa śląska
6 Sztuk
boczek wędzony
1 Sztuka
ketchup
1 Łyżka
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbaskę nacinamy 2x wzdłuż (obok siebie, tak jakby w cienki trójkąt by wyciągnąć tą naciętą część. ), uważając by jej całkowicie nie rozciąć.
  2. Ser ścieramy na małych oczkach tarki.
  3. Cebulkę podsmażamy z odrobiną soli i czosnku.
  4. Każą z kiełbas smarujemy wzdłuż nacięcia 1 łyżeczką musztardy, do środka nakładamy połowę cebulki, ser (tyle ile się zmieści) i na wierzch keczup.
  5. Kiełbaski owijamy plasterkami boczku tak by spiralnie nachodziły na siebie.
  6. Grillujemy przez ok 15 min od czasu do czasu je obracając.

Opis

Są to proporcje dla 1 osoby

Podobne przepisy

Domowa fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowa fasolka po bretońsku

Lasagne

Przepis
Średni Do 1 godz
Lasagne

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Zapiekanka z makaronem Lubella Pełne Ziarno Gniazda Wstążki ...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zapiekanka z makaronem Lubella Pełne Ziarno Gniazda Wstążki z kapustą i serem korycińskim

Pełnoziarniste spaghetti carbonara

Przepis
Średni Do 40 min
Pełnoziarniste spaghetti carbonara

Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!