Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo prosta potrawa, praktycznie bez soli! Kurczak kruszeje i nabiera smaku dzięki zalewie z octu winnego i ziół. Serdecznie polecam, gdy brak czasu na bardziej wymyślne dania.
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
1 | Łyżeczka |
Estragon
|
|
300 | Gramów | ||
125 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Łyżki |
ocet winny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |