Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny przepis na muszelki w sosie pieczarkowo-śmietanowym. Danie nie powinno sprawić kłopotów nawet niedoświadczonym kucharzom. Dodatkowy plus to ekspresowy czas przygotowania - nie dłużej niż 40 minut. Rozkoszuj się niepowtarzalnym smakiem!
200 | Mililitrów |
Śmietana 22%
|
|
1 | Puszka |
Fasola czerwona
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella muszelki morskie
|
|
![]() |
|||
500 | Gramów |
pieczarki
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
5 | Sztuk | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |