Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Musaka to specjał kuchni greckiej warto jej spróbować .
120 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
2 | Szczypty |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
6 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
goździki
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
5 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
4 | Łyżki |
ser żółty
|
|
50 | Dekagramów | ||
10 | Dekagramów |
masło
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |