Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mus z drobiowych wątróbek z konfiturą z czerwonej cebuli to znakomity przepis na przystawkę, która sprawdzi się podczas rodzinnych spotkań. Zaskocz swoich bliskich czymś nowym, wytrawnym i pysznym.
400 | Gramów |
Wątróbka drobiowa
|
|
1.5 | Kostki |
masło
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Kilogram | ||
3 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
3 | Łyżki | ||
![]()
Dżem 100% z owoców Czarna porzeczka
|
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
chleb wiejski
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |