Mus czekoladowy
m7
Delikatny,subtelny,bardzo czekoladowy...Z odrobiną alkoholu.Pycha
2
0 / 0
Delikatny,subtelny,bardzo czekoladowy...Z odrobiną alkoholu.Pycha
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
150 spirytus
3 szt. jaja l
2 łyżka kakao decomorreno
20 dek. masło
10 dek. cukier
10 dek. gorzka czekolada
Przygotowanie
1
Jaja ubić z cukrem na parze,do konsystencji kremu
2
Czekoladę rozpuścić w miseczce na wodzie,dodać kakao
3
Do masy jajecznej dodać rozpuszczoną czekoladę,masło i spirytus
4
Mus wstawić do lodówki na 1 godzinę,przed podaniem posypać startą czekoladą lub rodzynkami