0

Składniki

500 Gramów
serek mascarpone
1 Szczypta
Cynamon mielony
3 Łyżki
miód
1 Łyżka
śmietana
1 Sztuka
Beza
2 Litry
ingridient
Tymbark Pomarańcza Brzoskwinia
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mascarpone łączymy z łyżką śmietany i trzema łyżkami miodu.
  2. Dodajemy 10 g cynamonu i dokładnie mieszamy.
  3. Gotową masę wykładamy do pucharków i dekorujemy pokruszoną bezą.

Podobne przepisy

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Trufle czekoladowo-pomarańczowe

Przepis
Średni Do 1 godz
Trufle czekoladowo-pomarańczowe

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Batoniki z Mlekołaków

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki z Mlekołaków

Batony musli z ryżem i żurawiną

Przepis
Średni Do 40 min
Batony musli z ryżem i żurawiną

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Przepis
Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!