0

Składniki

500 Gramów
serek mascarpone
1 Szczypta
cynamon
3 Łyżki
miód
1 Łyżka
śmietana
1 Sztuka
beza
2 Litry
ingridient
Tymbark Pomarańcza Brzoskwinia
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mascarpone łączymy z łyżką śmietany i trzema łyżkami miodu.
  2. Dodajemy 10 g cynamonu i dokładnie mieszamy.
  3. Gotową masę wykładamy do pucharków i dekorujemy pokruszoną bezą.

Podobne przepisy

Piernikowe mini-tarty z mascarpone, białą czekoladą i manda...

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Piernikowe mini-tarty z mascarpone, białą czekoladą i mandarynką

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Trufle czekoladowo-pomarańczowe

Przepis
Średni Do 1 godz
Trufle czekoladowo-pomarańczowe

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z pł...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z płatkami Lubella Cinisami

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!