Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Murzynek z kalafiora brzmi dość osobliwie, prawda? Na szczęście smakuje znakomicie! Poznaj wyjątkowy przepis na to nowoczesne ciasto. Receptura jest bardzo prosta, a efekt końcowy jest spektakularny. Zaskocz swoich bliskich tym pysznym wypiekiem!
0.75 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.25 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
Suszone daktyle
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
290 | Gramów |
kalafior
|
|
4 | Łyżki |
miód
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
POLEWA |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
mleko UHT 3,2%
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
200 | Gramów | ||
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |