Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Murzynka nauczyła mnie piec niedawno moja babcia. Uwielbiam to ciasto więc postanowiłam, że to będzie pierwsze które nauczę się piec. I tak tez się stało. Murzynek jest dobry na każdą okazję. I napewno wszystkim będzie smakować.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
0.5 | Kostki |
Margaryna Palma
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna
|
|
240 | Gramów |
Serek waniliowy
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżki |
Dżem
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
margaryna mleczna
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |