Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybkie muffiny orzechowe z dodatkiem czekolady sprawią, że w Twoim domu zagości aromatyczny zapach słodyczy i cynamonu. Wypróbuj je, jeśli masz ochotę na małe co nieco, a po przygotowaniu przechowuj w szczelnie zamkniętym pojemniku, aby zachowały pełnię smaku i świeżość.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
30 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
5 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
80 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
10 | Gramów |
Drożdże suche
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
5 | Gramów |
soda oczyszczona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |