Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piernikowe muffiny kojarzą się z grudniem i świętami. To wyczekiwanie na ten magiczny czas mogą osłodzić mocno piernikowe i czekoladowe muffinki. Najlepsze z kawą w mroźne, zimowe popołudnia.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa do piernika
|
|
3 | Łyżki |
miód pszczeli
|
|
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
6 | Łyżek |
olej
|
|
1 | Sztuka |
Dżem śliwkowy niskosłodzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |